Fredriksson &   Fredriksson AB

-organisation, management och utveckling

Interims- / hyrchef

 

"Tänk att få en person på plats med så kort varsel i den situation som vi just nu befinner oss i!"

 

 

Skulle det vara intressant att få in en chef/ledare för att lösa den uppkomna vakanser eller genomföra förändringen så att den nyrekryterade chefen får börja med det nya?

 

Ibland händer saker som man inte rår över; chefen blir sjuk, slutar eller byts ut. I vissa fall ingår förändringen i en väl avvägd strategi inför att göra din organisation ännu bättre.

En person med bred chefserfarenhet som kommer in i organisationen kan snabbt identifiera, hantera och upprätthålla den dagliga verksamheten. Det uppkommer inget glapp pga. chefsskiftet som kan riskera viktiga processer eller en god medarbetarkontakt. 

Om uppdragets art är att förändra gör även interimschefsskapet att vissa saker blir lättare att genomföra, då personen kommer in med nya ögon och ett professionellt arbetssätt. 

Fredriksson & Fredriksson AB erbjuder interims- och hyrchefslösningar, främst inom offentlig verksamhet men även inom företag och organisationer. De kan vara på kortare eller längre tid, men har alla som syfte att fylla uppdraget inför något annat. Antingen det är en nytillträdande chef eller i vakans för den nuvarande. Uppdraget sker som konsultuppdrag, vilket innebär att du som uppdragsgivare har full kontroll på kostnader, uppgifter och resultat. Vi erbjuder interimslösning i hela Sverige.

 

Välkommen att ta kontakt för ett möte kring en interims- eller hyrchefslösning! Kontakta Christer Fredriksson tfn 0735-30 82 60 eller via mail christer@fredrikssons.org

 

 

 

 

Fredriksson & Fredriksson AB                        Sjöliden 37

Org nr 556854-2350                                   393 51 Kalmar

Företaget innehar F-skattesedel                  christer@fredrikssons.org

Momsregnr SE556854-235001                       Tfn 0735-30 82 60